ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 200 τ.μ.

imageimage


Μεζονέτα 200 τ.μ.

650.000€

Παλλήνη, Πολύχρονο: Πωλείται διαμπερής Μεζονέτα 200τ.μ. πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 3 μπάνια. Είναι βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση A+, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ΥΠΟΓΕΙΟ
ΙΣΟΓΕΙΟ
ΣΟΦΙΤΑ
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το συγκρότημα των τεσσάρων πολυτελών κατοικιών, απολαμβάνει μοναδική θέα λόγω του υψομέτρου στο οποίο βρίσκεται, η περιοχή είναι ήρεμη χωρίς καθόλου φασαρία και υπάρχει ιδιωτική πισίνα. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει έναν υπόγειο χώρο προς εκμετάλλευση, σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 650.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-990

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Mandalianou Estate and Partners
Mandalianou Estate and Partners
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ