ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 58 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 58 τ.μ.

120.000€

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Μπότσαρη: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Διαμέρισμα 58τ.μ. στον 3ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1963, βαμμένο και διαθέτεi κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τέντες, σίτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το ακίνητο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ενοικιασμένο μέχρι τις 30/7/2024. Προτείνεται ως επενδυτικό λόγω του κεντρικού σημείου όπου βρίσκεται.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 120000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-966

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Mandalianou Estate and Partners
Mandalianou Estate and Partners
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ