ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 145 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 145 τ.μ.

395.000€

Θεσσαλονίκη, Εύοσμος: Πωλείται Μεζονέτα 145τ.μ. πολυτελείας στον 3ο όροφο με ασανσέρ 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, βαμμένη και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, τέντες, σίτες, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
3ος ΟΡΟΦΟΣ
4ος ΟΡΟΦΟΣ
Είναι ιδανική για οικογένειες.

Διαθέτει μεγάλα ανοίγματα για να εισέρχεται το φυσικό φως στους εσωτερικούς χώρους καθώς και για καλύτερη επικοινωνία με το εξωτερικό περιβάλλον.

Στο σχεδιασμό του κτηρίου κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, η συμμετρία και οι καθαρές γραμμές, δημιουργώντας την αίσθηση της γαλήνης.

Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία κατασκευής αναδεικνύει τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 395.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-911

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Mandalianou Estate and Partners
Mandalianou Estate and Partners
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ